Dierentolk Susan Knauf en SjaakDierentolk & Kracht Coaching

Dierentolk sessie
Ben je benieuwd wat je dier je wil vertellen? Wil je leren van je dier en jullie relatie verdiepen? Sta je open voor de spiegel die je dier je geeft en een bewust gesprek met je dier?

Kracht coaching
Wil je je (zachte) kracht ervaren, luisteren naar de wijsheid van je lichaam en meer in contact met je hart komen? We gaan op ontdekkingsreis en werken o.a. vanuit de transformational presence coaching en, als je dat wilt, met speelse rustige bewegingsoefeningen in de trainingsruimte. Kracht coaching kan je ook ondersteunen in de relatie met je kind of dier. Dieren en kinderen zijn non verbaal intuïtief en reageren sterk op en spiegelen jouw energie.
 

Tarieven consult

in de praktijk € 100,- per consult

telefonisch € 80,- uurtarief
 

 

Consult buiten openingstijd: 20% toeslag.

Voorbereiding

Voor dierentolk consulten in de praktijk in Amsterdam (Oost-Watergraafsmeer) neem je een recente foto of kleurenprint mee, waar je dier duidelijk en alleen op staat. Voor consulten per telefoon stuur je een foto per e-mail (met naam, leeftijd, geslacht).

Wil je je dier graag meenemen of een huisbezoek informeer dan naar de mogelijkheden. Huisbezoek uurtarief € 100,- plus € 15,- per uur reistijd, plus kilometerkosten 0,33 cent per kilometer.

De praktijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Openingstijden: maandag - vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor workshops en kracht coaching is comfortable kleding waarin je vrij kan bewegen aanbevolen.

Annulering

Bij verhindering kunnen gemaakte afspraken gewijzigd worden. Hiervoor geldt de volgende regeling:
bij annulering binnen 24 uur kan een half consult in rekening gebracht worden. Zie verder de Algemene Voorwaarden.